Bouw & Installatie techniek

Onze bovengrondse infrastructuur en leefomgeving zijn van hoog niveau. Maar de bevolking groeit, de mobiliteit neemt toe en de technologische ontwikkelingen gaan razend snel. Om in de toekomst ons land goed bereikbaar, duurzaam en leefbaar te houden is het belangrijk dat we het landschap goed inrichten. Ons team van ingenieurs en specialisten maakt zich sterk voor bovengrondse infrastructuren, die bijdragen aan de kwaliteit en leefbaarheid van het landschap. Met een sterk bewustzijn van de veranderende wensen en behoeften van de maatschappij, bedenken zij de beste oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken en de verkeersveiligheid. Ze zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, onderhouden en beheren van technische projecten in de telecom, wegenbouw en ruimtelijke ordening.

Infra & Civiele techniek

Onder de grond bevindt zich een heel netwerk van kabels en leidingen. Deze ondergrondse infrastructuur is cruciaal voor het vervoer van gas, water, elektriciteit, warmte, stoom en olie. Ze leveren dus basisvoorzieningen als drinkwater, elektriciteit, riolering en dataverkeer. Onze bovengrondse infrastructuur en leefomgeving zijn van hoog niveau. Maar de bevolking groeit, de mobiliteit neemt toe en de technologische ontwikkelingen gaan razend snel. Om in de toekomst ons land goed bereikbaar, duurzaam en leefbaar te houden is het belangrijk dat we het landschap goed inrichten.

ICT

Als ICT’er kun je in verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als functioneel beheerder, procesmanager, informatieanalist of tester. In alle functies bewaak je het belang van de (interne) klant en stel je gebruiksvriendelijkheid centraal. Je kunt ingewikkelde technische materie duidelijk over brengen aan collega’s. En je kunt onze behoeften scherp formuleren naar de leveranciers. Je bent zelf verantwoordelijk voor de resultaten en je eigen ontwikkeling. Je gaat moeiteloos om met veranderingen en nieuwe ontwikkelingen. Daarnaast ben je inhoudelijk sterk, flexibel inzetbaar, klantgericht en leergierig.

Zoekt u personeel?

Bent u op zoek naar personeel of de juiste expertise binnen bovenstaande vakgebieden? Dan nodigen wij u persoonlijk uit voor een gesprek. Door het persoonlijke gesprek leren wij uw organisatie beter kennen. Persoonlijk contact vinden wij de basis voor een goede werkrelatie. Wij proeven daardoor meteen de werksfeer en horen wat er speelt, wat een verfijning van de juiste match ten goede komt! 

Werving & Selectie?

Wanneer u op zoek bent naar personeel, kan Animo hierbij de Werving & Selectie uitvoeren. Animo beschikt over diverse wervingskanalen en netwerken waardoor wij de juiste kandidaat kunnen aantrekken en selecteren. Hierdoor kunnen wij u hulp en ondersteuning bieden voor het gehele wervingstraject en kunnen wij de juiste match voor u maken. Algemene voorwaarden

Klik hier om de Algemene voorwaarden te downloaden.

Over Animo voor Werk

Animo voor Werk is een arbeidsbemiddelingsbureau voor professionals in de vakgebieden Bouw & Installatietechniek, Infra & Civiele techniek en ICT.

Bezoek adres:

Steenzoutweg 9
7554RN Hengelo

Telefoon: +31 (0) 645113458