Missie

Onze missie is kort en krachtig. Aan het eind van de arbeidsbemiddeling een tevreden klant en werknemer, waarin wij tussentijds evalueren waar en hoe het nog beter kan. Op deze wijze streven wij naar een transparante en langdurige relatie.

Visie

In deze tijd proberen vele bemiddelingsbureaus geschikte kandidaten te vinden in een steeds kleiner wordend arbeidspotentieel. Daarnaast moet de klant tevens de vacatures snel zien in te vullen, de markt vraagt daarom. Daar waar men in het verleden veelal ruim de tijd kreeg om een vacature in te vullen, moeten door een snellere wereld (o.a. door korte doorlooptijden van projecten) vacatures snel worden ingevuld. Dit kan alleen door iedere aanvraag of dit nu om een uitzendconstructie of een detachering betreft, deze te zien als een werving en selectie. Iedere klant is de belangrijkste. Een korte tijd gericht zoeken met alle mogelijke moderne middelen (o.a. social media) en capaciteit maakt dit mogelijk.

Partners

Trots & Tevreden

Strukton
Dura Vermeer
Heijmans
Bam
Spie
Leica Geosystems
Liander
Ziut
Alliander
Geas
Loohuis Groep
A.Hak

Over Animo voor Werk

Animo voor Werk is een arbeidsbemiddelingsbureau voor professionals in de vakgebieden Bouw & Installatietechniek, Infra & Civiele techniek en ICT.

Bezoek adres:

Steenzoutweg 9
7554RN Hengelo

Telefoon: +31 (0) 645113458